Libertate, dreptate şi solidaritate prin responsabilitate, credinţă şi democraţie într-o Românie modernă, prosperă şi fericită.

Domnule Presedinte Pavelescu Aurelian

December 9, 2017Admin

Gheorghe DuduialaPersonal pot sa inteleg ca ati dorit si doriti puterea politica, dar nu sunt de acord sa va manifestati in termenii exemplului lui Ion Iliescu. Ingrijorator pentru viitorul partidului este atitudinea de lider al unui partid istoric crestin si democrat prin care vreti sa va erijati in parinte grijuliu al tinerei societati civile.

 

Va atrag atentia in nume personal, ca membru de partid, ca din substanta tinerei noastre democratii, fac parte si piata Universitatii si manifestatiile de strada si greva foamei si opozitia, adica toate actiunile contestatare sau de sprijin a politicii de stat. In loc sa vorbiti din pozitia de lider de partid, zi si noapte daca s-ar putea despre calitatile, meritele si responsabilitatea marilor barbati politici care au facut istorie de necontestat la vremea lor, cum s-au angajat ei pentru a tine deschis un orizont al posibilului fata de viitorul poporului, faceti taman pe dos, atacati societatea civila romaneasca.

 

Mi se pare, nu vreau sa exagerez, dar prin afirmatiile recente doriti domnule presedinte sa sprijiniti pe cei ce vor sa „joace la carti” soarta tarii, ca unul care a mancat salam de soia la „cina cea de taina” cu poporul. De acum, va promit ca voi fi atent ca membru PNTCD, la toate actiunile dvs. de lider de partid, nu din alt motiv, ci numai pentru ca de ani buni la sfarsitul unui ciclu electoral, partidul apare la pozitia si altele. Poate in loc de afirmatii paguboase pentru partid o sa va ocupati si de ceea ce e trebuincios partidului.

Gheorghe Duduiala

Your rating: None Average: 4.7 (13 votes)

Comenteaza pe Facebook

Comentarii recente