Libertate, dreptate şi solidaritate prin responsabilitate, credinţă şi democraţie într-o Românie modernă, prosperă şi fericită.

Comunicat de Presa: Membrii Comitetului National de Conducere al PNTCD

May 28, 2014pnt

Membrii Comitetului National de Conducere al PNTCD

In urma consultarii urgente a membrilor Comitetului National de Conducere al PNTCD, vicepresedinti ai partidului si presedinti ai organizatiilor judetene, am luat act ca gruparea fostilor liberali, condusa de dl. Vlad Moisescu, a demisionat in bloc din functiile oferite de partid.

Regretam faptul ca acestia au dovedit incapacitatea de asumare a principiilor si valorilor morale ale partidului. Lipsa de respect si cinismul, agresivitatea actiunilor in interiorul partidului, fondate pe dispretul specific oamenilor parveniti, au fost afisate inca de la inceput cu aroganta. Din pacate, dl. Vlad Moisescu si colegii fosti liberali au incercat aceeasi stratagema de macinare interioara a unei formatiuni politice, pe care au aplicat-o in urma cu numai un an si Partidului National Liberal.

Noi, cei care am ramas consecventi liniei politice si valorilor PNTCD, ne disociem categoric de actiunea de subminare intreprinsa de grupul IRL si condamnam acest politicianism de conjunctura, impropriu doctrinei si moralei taraniste.

In temeiul Statutului PNTCD, a fost convocat de urgenta Juriul de Onoare, Disciplina si Arbitraj al partidului, format din fosti detinuti politici, persoane de o probitate ireprosabila, alesi de Congresul PNTCD, in vederea judecarii gravelor abateri disciplinare ale acestei grupari.

Aducem la cunostinta mass-media si a liderilor celorlalte partide ca dl. Vlad Moisescu si gruparea IRL nu au fost mandatati niciodata pentru a negocia in numele partidului de catre forurile staturare, cunoscandu-se ca acestia nu doresc decat o tranzactionare a PNTCD, pentru interese de grup.

Aducem, deasemenea, la cunostinta opiniei publice, ca echipa de campanie electorala a PNTCD pentru alegerile europarlamentare a fost coordonata de d-na Ioana Costescu – principalul colaborator al d-lui Vlad Moisescu -, aceasta campanie fiind deturnata si realizata exclusiv in beneficiul gruparii care controleaza Sectorul 1 al Municipiului Bucuresti, in mod neprincipial.

In conformitate cu prevederile statutare, analiza rezultatelor alegerilor europarlamentare si strategia partidului cu privire la unificarea dreptei si alegerile prezidentiale din toamna vor fi dezbatute in cadrul sedintei Comitetului National de Conducere al PNTCD din data de 5 iunie 2014.

Alex Stefanescu – Presedinte CNC, Dorin Ungureanu – Secretar General, Gheorghe Iancu – Vicepresedinte, Lucian Buica – Vicepresedinte, Catalin Buciumeanu – Vicepresedinte, Gheorghe Chiru – Vicepresedinte, Gheorghe Codreanu – Vicepresedinte, Oana Danila – Vicepresedinte, Dan Horea – Vicepresedinte, Gheorghe Dinescu – Vicepresedinte, Dan Filimon – Vicepresedinte, Dan Marius Dragan - Vicepresedinte, Adrian Ghita – Vicepresedinte, Mihai Gutanu – Vicepresedinte, Lilian Ilie – Vicepresedinte, Laurentiu Mandrea – Vicepresedinte, Stefan Mihaila – Vicepresedinte, Costinel Milescu – Vicepresedinte, Valentin Moldovan – Vicepresedinte, Bogdan Nastasie – Vicepresedinte, Odon Agoston – Vicepresedinte, Loredana Ofrim – Vicepresedinte, Ioan Pop – Vicepresedinte, Alin Popa – Vicepresedinte, Avram Fitiu – Vicepresedinte, Viorel Tarziu – Vicepresedinte, Vasile Toader – Vicepresedinte, Daniel Veres – Vicepresedinte, Victor Picu – Vicepresedinte, Adriana Enescu-Organizatia de Femei,Cristian Tomulet-Presedinte Organizatia Neamt, Petru Martinas- Organizatia Iasi, Corneliu Furtuna –Organizatia Botosani, Claudiu Franc- Organizatia Maramures, Ilie Cretu- Organizatia Sibiu, Gheorghe Mandache-Organizatia Calarasi, George Pirjol- Organizatia Teleorman, Florin Mutiu-Organizatia Hunedoara, Gheorghe Cora-Satu Mare, Mircea Poenaru-Organizatia Giurgiu, Spiridon Damian-Organizatia Dambovita.

preluat de pe https://www.facebook.com/sg.pntcd/posts/257996174406664?fref=nf

Your rating: None Average: 5 (1 vote)

Comenteaza pe Facebook

Comentarii recente