Libertate, dreptate şi solidaritate prin responsabilitate, credinţă şi democraţie într-o Românie modernă, prosperă şi fericită.

Chiliman: Politicienii pot face ceva bun pentru ţară la revizuirea Constituţiei

January 13, 2013pnt

 Andrei ChilimanPrimarul Sectorul 1, Andrei Chiliman, a declarat că la revizuirea Constituţiei ar trebui să se accepte schimbarea formei de organizarea a statului prin revenirea la monarhia constituţională.

„Eu cred că este o bună ocazie acum ca trecând peste orgolii, dorinţe, politicienii să facă ceva bun pentru ţară. Să readucă monarhia şi în momentul respectiv, o mulţime de lucruri anormale ar dispărea şi s-ar ajunge într-o fază de normalitate”, a declarat la TVR1 edilul de la Sectorul 1.

Chiliman a adăugat că pentru ca acest deziderat să devină realitate „foarte mulţi politicieni care se declară monarhişti doar pentru a aduna voturi, pe care le folosesc în scop personal” să devină oneşti şi corecţi faţă de ţară. Printre cei care au declarat public că susţin revenirea la monarhie se numără şi preşedintele PNL, Crin Antonescu.

„Dacă românilor li se va explica că bătăliile politicianiste care au loc astăzi nu ar mai avea loc dacă s-a reveni la monarhie, s-ar vota cu două mâini revenirea la monarhia constituţională. Cred că lucrul acesta este posibil şi ar fi păcat ca la revizuirea Constituţiei nu se revină la monarhia constituţională”, a spus primarul Sectorului 1.

El a precizat că în interiorul clasei politice trebuie să se creeze crezul că este nevoie de monarhie.

„Voi continua să cred şi am speranţa că vom reuşi la un moment dat să avem masa critică pentru revenirea la monarhie constituţională în interesul ţării”, a conchis Chiliman.

http://www.gandul.info/politica/chiliman-politicienii-pot-face-ceva-bun-pentru-tara-la-revizuirea-constitutiei-revenirea-la-monarhia-constitutionala-10456287

Your rating: None Average: 5 (2 votes)

Comenteaza pe Facebook

Comentarii recente